03 d’octubre 2011

Festa al Cel 2011

El litoral barceloní, en concret les platges de la Nova Icària, del Bogatell, la Mar Bella i la Nova Mar Bella, ha acollit la celebració del 20è aniversari de la Festa al Cel.

L'edició d'enguany del festival aeri més reconegut del Mediterrani ha tingut lloc el diumenge 2 d'octubre, tot i que dos dies abans van començar els entrenaments dels participants.

L'espectacle ha comptat amb exhibicions de tot tipus. Des d'acrobàcies de patrulles de reactors a paracaigudistes, paramotors i helicòpters.
Un any més, ha sigut una mostra espectacular dels millors pilots del panorama mundial, on s'han deixat veure increïbles avions de tota mena com els CASA C-101 de la Patrulla Águila o els Aero L-39 Albatros del Breitling Jet Team.

Barcelona ha organitzat amb èxit el festival aeri que cada cop té més ressò a nivell europeu, on els protagonistes, a més a més dels avions i els seus pilots, han sigut la velocitat, l'adrenalina i l'espectacularitat, fent reunir a les platges pròximes al barri del Poblenou al voltant d'unes 300.000 persones.

D'aquesta manera, es dóna fí a 4 dies de preparatius, entrenaments i activitats del festival, que ha estat marcat pels dos accidents aeris en exibicions semblants de les darreres setmanes als EEUU. En aquest cas tot ha succeït amb normalitat.


A continuació, un vídeo amb un recull d'imatges de l'exhibició de la Patrouille de France.

1 comentari:

  1. Aquest video està xulissim! Molt bona feina Víctor, em va agradar llegir aquest article i veure les imatges perquè jo no vaig poder anar a la Festa del Cel... Gràcies!

    ResponElimina