17 d’octubre 2011

Garmin Barcelona Triathlon 2011

La quarta edició del triatló de Barcelona es va celebrar ahir al matí amb un nivell molt alt de participació, gairebé 5400 persones. El 75% barcelonins, el 7% espanyols i el 18% d'arreu del món. Aquest esdeveniment agafa cada vegada més força col·locant-se en cinquena posició quant a nombre de participants a nivell mundial, havent-se triplicat des de la primera edició.

El triatló és un esport que combina curses nedant, en bicicleta i corrents. A Barcelona s'ha competit a la platja de la Mar Bella i de la Nova Mar Bella per la prova de natació, als carrers paral·lels al litoral i un tros de la Diagonal per la prova amb bicicleta, i per la cursa a peu el litoral i els voltants del Parc de la Ciutadella. Per la qual cosa s'han hagut de tallar aquests i d'altres carrers al trànsit.
Enguany s'ha competit en tres modalitats: Olimpic, Sprint i Super Sprint, en ordre de distàncies de major a menor. Han pogut participar-hi tots els majors d'edat tant homes com dones i que mostréssin una bona salut física, ja que és un esport que requereix un bon estat i molt entrenament.

El guanyador de la Garmin Barcelona Triathlon 2011 ha sigut Joao Silva, portuguès de 22 anys, que ha completat el recorregut en 1 hora i 45 minuts, seguit de dos espanyols.

Recorregut Run Olimpic
Recorregut Bike Olimpic











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada