14 d’octubre 2011

Incidents al local 'The other place'

El vespre del passat dimcres 12 d'octubre, dia de l'Hispanitat, es va celebrar al local 'The other place' (al carrer Pujades amb Bilbao) un concert d'ultradreta. En acte de rebuig, un ampli grup d'antifeixites van carregar contra la porta del local amb pedres i ampolles de vidre. Els aldarulls van comportar tres ferits i la detenció de dos antifeixistes per part dels Mossos d'Esquadra, que van actuar de manera molt ràpida.

L'acte, organitzat per les juventuts del partit 'Democracia Nacional', havia estat programat per tenir lloc a Sabadell, però l'alcalde del municipi el va prohibir. Consegüentment es va decir fer a 'The other place', un local que manté relació amb els 'Hells Angels', un grup motorista i de caràcter d'ultradreta.

La intervenció dels Mossos d'Esquadra i la Guardia Urbana dins l'establiment va consistir en registrar-lo i també als assistents, entre els quals s'hi trobava el cap de llista de 'Plataforma per Catalunya' a Cornellà. No van poder fer més ja que es tractava d'un acte en un local privat i no era il·legal.

Porta d'entrada al local 'The other place'

Rètol del local

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada