05 de gener 2012

La Cavalcada de Reis 2012

Aquesta tarda s'ha celebrat la Calvalcada dels Reis Mags del Poblenou 2012. A les 17:30 hi ha hagut la rebuda de Ses Majestats a l'Avinguda Diagonal amb Selva de Mar on nens i nenes han pogut entregar les seves cartes. Una hora més tard ha començat la cavalcada que ha seguit un recorregut pels carrers Selva de Mar, Pujades, Lope de Vega, Diagonal, Tànger, Rambla del Poblenou, Taulat, Marià Aguiló, Pallars i Bilbao, fins arribar a la biblioteca Can Saladrigas sobre les 21h. 

Aquest any l'afluència de veïns del barri ha estat major. Centenars de families han seguit la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar al Poblenou en una cavalgata iniciada per grups de tabalers, seguits per les carrosses de diverses assiociacions del barri i per les carrosses dels tres Reis Mags i els seus patges. Al darrera de tot, els carboners també han repartit carbó.

La cavalcada d'aquest any ha posat punt i final a la biblioteca de Can Saladrigas, on s'ha muntat un escenari on els Reis han tornat a recollir les últiems cartes dels nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada