17 de gener 2012

Obres al metro

La boca de metro de l'estació de Llacuna (L4) va aparèixer coberta per unes plaques metàl·liques el dilluns passat, per les obres que s'estan realitzant a la zona. Aquestes peces estan disposades de manera que formen una espècie de porxo per evitar l'entrada de pols, sorra, pedres, etc. a les escales que condueixen al vestíbul de l'estació. 

La cruïlla dels carrers Ciutat de Granada i Pujades, on està situada la parada, porta unes setmanes en remodelació per la construcció d'una nova sortida amb ascensor, tal i com s'està duent a terme a l'estació de Bogatell, on es farà una boca d'entrada addicional i com ja es va finalitzar a la parada de Selva de Mar.

Les obres a l'estació de Bogatell porten en procés des de fa poc més d'un any, però cal tenir en compte les dimensions del projecte, la qual cosa porta a pensar que les reformes al carrer i la boca de metro de Llacuna s'enllestiran en un termini més curt.

Pel moment hi ha tres focus d'obra: un al costat de la sortida, una altre a la cantonada del davant, i el darrer a la part posterior de la boca del metro. Les excavacions ocupen gran part de la zona de trànsit i impossibiliten caminar per les voreres, per la qual cosa, al voltant de les reixes que delimiten els aixecaments de terra, hi ha col·locats una sèrie de pivots per facilitar la movilitat a peu i no provocar accidents amb els vehicles.
La grua, les reixes i els pivots

L'estructura metàl·lica que cobreix la sortida


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada